5°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: HappyBSC

Ivica Dačić u "Dobro jutro Srbijo" na TV Happy: KO ZABIJA VUČIĆU NOŽ U LEĐA?

Golden Rose ad

Većina učesnika međustranačkog dijaloga je zadovoljna ishodom. Tim povodom Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije u “Dobro jutro Srbijo” na TV HAPPY rekao je:

-Shvatili su  da su pogrešili što su bojkotovali izbore, tako da sada nema dileme. Svi će učestvovati.  Sigurno će biti 10 opozicionih lista. Na izborima neće biti prostora za manipulaciju. U svakom trenutku će se znati ko je glasao. Birački odbori su ključni za kontrolu izbora. Potpisaćemo da predsednik biračkog odbora “tera” opoziciju da sve proverava. Upravo da sutra ne bi bilo da nešto ne valja. Znači, mislim da je iluzorno da neko traži alibi u ovoj izbornoj proceduri.  

PROČITAJTE JOŠ: ANA BRNABIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Predsedniku se spremao atentat!

Dačić dalje kaže:

-Prošle nedelje smo imali telefonski razgovor da vidimo koje telo će biti nadzorno za medije. Opozicija nije dala predloge, tako da mi moramo da predložimo po šest. DSS i POKS su jedino dali predloge. Inače, ne gledam opozicione medije, ali sam čuo šta se desilo za Filu. Fila je branio Vučića. Znate, Toma Fila nije klasičan političar a ni advokaturom se ne bavi posebno više. On nema razlog da ruši Vučića. Čuli smo se i sve je u redu.  On je spreman kaže da podnese ostavku zbog ispada u medijima, ali nema potrebe naravno.

PROČITAJTE JOŠ: LIDERI POSLALI PORUKU: Tenzije u REPUBLICI SRPSKOJ biće spuštene, Dodik spreman da razgovara

O saradnji sa SNS:

-Trebalo bi da potpišemo dokument koji govori o našoj saradnji. Nedvosmisleno nastavljam saradnju sa SNS. Ima jedan u SNS koji je dežurni i kaže  da se kačim SNS na leđa. Ja sam svoj, a ne Vučić. A, baš ta osoba koja to priča, zabija Vučiću nož u leđa, a ne ja.  Ja ne mogu da ga izdam kao što su ga izdali njegovi. Bitno je da se stvara zajedništvo, a neće vlast propasti ako se mi ne udružimo. Mi smo odvojene stranke. 

O dijalogu:

-Ja hoću da odam priznanje evroparlamentarcima. Suočeni su sa suludim zahtevima opozicije. Zaista smo konkretno razgovarali o svemu, kako će izgledati izborni dan, koliko treba potpisa. Dakle, evroparlamentarci će nadgledati izbore. Šest učesnika za nadzor za medije će imati opozicija što je više od pola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad