0°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: HappyBSC

Amerika poslala upozorenje od mogućih terorističkih napada na Kosovu! EMISIJA "POSLE RUČKA" TV HAPPY

Amerika na jednom od svojih zvaničnih sajtova stavlja upozorenje od mogućih teroristički napada. I ne pominje se da je u pitanju ISIS. 

Šta se dešava na Kosovu? Pucnjava na autobus? Ranjena deca? Upućeno je upozorenje kako postoje određene lokacije na Kosovu koje su terorističke. Preporučuje se da se ne posećuju tržni centri jer bi mogao da bude izvršen napad. 

General major Božidar Delić u emisiji "Posle ručka" na TV HAPPY rekao je : 

-Ta upozorenja koja dolaze iz Amerike trebalo bi da budu pouka.. Za nas je važnije to što je radila Allbanija nego Kosovo. Albanija je međunarodni subjekat, a Kosovo nije. Ovaj napad koje desio, trebalo bi da se zna da tu Srba nema. Ni u Dečanima nema, osim monaha u manastiru. Odmah sam zaključio da je to njihov međusobni sukob. Mogućnost da se optuže Srbi je nemoguće.  Mi inače malo posvećujemo pažnju onome što se dešava u Albaniji. Ovo su međudržavne stvari koje su jako bitne a mi ne ne reagujemo. Uvek smo ćutali na dešavanja tamo a postoje skladišta oružja koja bi trebalo uništiti. Svi istupi Edija Rame su bili protiv Srbije. Mi znamo kako je i kada nastala Albanija. Danas nam otimaju ono što je naša kolevka. Mnogo ljudi je stradalo na Kosovu samo zato što su se družili sa Srbima. Bilo šta da se desi u Srbiji, to je poraz naših službi a oni gledaju kao pobedu. Ono što je prisutno kod njih vekovima, to se nastavlja. 

Nekadašnji socijalistički  poslanik i bivši ministar Zoran Anđelković:

-Bilo je dosta zločina, ubistava teških. Na tom području je bila jaka teroristička organizacija. Taj prostor je podložan terorizmu. Sa Kosova je bilo dosta terorista koji su otišli da se bore na strani islamista. To se nigde u medijima ne pominje, ne povezuje se da su sa Kosova bili u islamističkim organizacijama. Teško je pronaći ko je izvršio napad na autobus. 

Iz stranke Zavetnici, Milica Đurđević je dodala u emisiji "Posle ručka": 

-Prvo smo se uplašili da su u pitanju srpska deca, ali ništa briga nije manja što su albanska. Prvo da se osvrnemo šta bi moglo da bude. Kod njih postoji osveta mafijaška koja je primenjivana. A moguće je i da je reč o terorističkom napadu, jer Kosovo je područje koje je dalo najveći broj članova ISIS-a. Oni žrtvuju i sopstveni narod. To je poznato svima. Mi moramo znati da nije bitno ko se nalazi u Prištini i Tirani na vlasti, jedno im je za cilj, a to je stvaranje "Velike Albanije". Najnoviji podatak pokazuje da raste broj stanovnika u Albaniji koji žele Veliku Albaniju. UCK je preteča ISIS-a. Njih je Zapad podržavao. Građani moraju da znaju da sporazum koji je potpisan između Tirane i Prištine podrazumeva brisanje granica. 

Predsednik Centra za globalizaciju,  Dejan Miletić rekao je: 

-Suočavamo se sa akcijom službe SAD-a koja urušava poziciju Srbije u proteklih šest meseci. Moramo to priznati nažalost. Vidi se sve veća nervoza šiptarska  na Kosovu i pokušavaju na sve načine da uvuku Srbe u sukob gde ne bi oni prihvatili odgovornost nego da prebace na SAD. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad