2°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Novosti

DOBIO ŠEST GODINA ZBOG OBLJUBE ĆERKE: Ocu monstrumu N.P. (49) izrečena presuda u Banjaluci!

Okružni sud u Banjaluci osudio je N. P. (49) iz tog grada na šest godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svoje 14-godišnje kćerke.

Kako je saopštio sud, N. P. je proglašen krivim za krivično delo obljube nad detetom mlađim od 15 godina.Istovremeno je oslobođen krivice po dve tačke optužnice za teže oblike istog krivičnog dela.

PROČITAJTE JOŠ:  TRAGEDIJA U NEGOTINU: Radnik pao sa krova fabrike - PREMINUO U BOLNICI!

- Optuženom je izrečena mera bezbednosti u vidu zabrane približavanja i komunikacije sa određenim osobama, odnosno zabranu približavanja žrtvi na udaljenosti manjoj od 150 metara i zabranu komunikacije s njom - saopštio je sud.

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČNA NESREĆA KOD PADINSKE SKELE: Posle lančanog sudara jedan automobil potpuno izgoreo

Bezbednosna mera trajaće dve godine, a primenjivaće se tek nakon što optuženi odleži zatvorsku kaznu. Odlukom suda optuženom je u izrečenu kaznu uračunato vreme provedeno u pritvoru od 28. avgusta 2020. do 28. januara 2021. godine. Zakonski zastupnik žrtve naknadu štete može ostvarivati u parnici.

Radi zaštite žrtve i osetljivosti slučaja suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost. Podsetimo, celi slučaj policiji su prijavili radnici Centra za socijalni rad u Banjaluci nakon što su došli do saznanja da je otac zlostavljao kćerku.

Život na ivici egzistencije

Prema  nezvaničnim informacijama, radi se o porodici koja je živela na ivici egzistencije. Zbog loših uslova za život devojčica je jedno vreme provela u hraniteljskim porodicama, a napastovanje se odigralo nakon što je vraćena roditeljima.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad