10°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: tanjug

Nariškin: RUSIJA i SAD imaju dijalog o borbi protiv terorizma

Zvanična Moskva i Vašington nastavljaju razmenu obaveštajnih podataka u vezi sa borbom protiv terorizma, ali ova vrsta saradnje je nedavno usporila, izjavio je danas direktor ruske obaveštajne službe za spoljne poslove Sergej Nariškin.

-Što se tiče naše interakcije sa američkom Centralnom obaveštajnom agencijom, CIA je partnerska agencija za nas i mi delimo obaveštajne podatke o širokom spektru pitanja vezanih za globalnu borbu protiv terorizma-istakao je Nariškin. 

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam - Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U "VIKEND JUTRU": Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

-Ovo je područje gde se razmena obaveštajnih podataka nastavlja, iako možda nije tako intenzivna kao što je bila, ali ipak radimo zajedno- dodao je on.

Govoreći o situaciji u Avganistanu, Nariškin je ukazao da je ona svakim danom sve gora.

PROČITAJTE JOŠ:

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U "VIKEND JUTRU": Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

KRKOBABIĆ U "VIKEND JUTRU": Sarađujemo sa SPC i SANU za novi projekat dodele kuća na selu - a POMAŽE I PREDSEDNIK VUČIĆ!

PRITVOR ISTIČE U PONEDELJAK: Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

Danas Srbi slave Ognjenu Mariju: Ko slavi ovu svetiteljku, siguran je u letinu! Ko se ogreši o njen dan, teško njemu!

-U celini, događaji u Avganistanu se odvijaju prema kriznom scenariju. Situacija je svakim danom sve gora, jer talibanski pokret preuzima kontrolu nad sve više i više oblasti zemlje, zbog čega budućnost Avganistana izgleda prilično tmurno-zaključio je Nariškin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar