25°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

"AJFON AFERA" PROCURILE NOVE INFORMACIJE: Ovo se DEŠAVALO u POLICIJI! (FOTO)

Cela Srbija danima bruji o hapšenju starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijane Ajfon i navodima da je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju, a sada je isplivala starletina izjava koju je po dolasku u policijsku stanicu dala nadležnim organima.

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

Kako joj ovo nije bilo prvo privođenje, jer je starleta već bila privođena prošle godine u Beogradu, kada je zadržana 24 sata u pritvoru, ona nije bila previše rečita.

VIŠE SE NE KRIJU! ŽELJKO I IVANIA ZAJEDNO: Šćućurila se u njegovom ZAGRLJAJU! (VIDEO)

- Tijana je u izjavi, koju je dala po dolasku u policijsku stanicu rekla samo da je sa drugaricama došla na ugovorenu žurku, a da je poziv za istu dobila od prijatelja. Na pitanja nije želela da odgovara i rekla je da nema ništa osim ovoga da kaže - rekao je naš izvor, koji je bio prisutan.

OVO MORATE ZNATI

UGAŠEN POŽAR U DOMU ZDRAVLJA U KALUĐERICI: Šteta nemerljiva!

OPREZ! Vozite oprezno zbog promemenljivog vremena!

RUSIJA U APRILU REGISTROVALA 1.675 UMRLIH OD KOVIDA!

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA 30.MAJ: Promenljivo oblačno i nestabilno!

HOROSKOP ZA 30. MAJ! Evo šta vam poručuju zvezde!

Evidentno je da je Tijana dobro upućena u zakon, pa zna da ne mora da priča bez prisustva advokata, jer sve što kaže, moglo bi se upotrebiti protiv nje na suđenu.

Ona je u kasnim popodnevnim satima juče, sa još 15 osoba procesuirana u Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u Sarajevo, a danas je postupajući tužilac Odseka III Tužilaštva BiH, uputio prema Sudu BiH predlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar