23°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen/theroyalfamily

Izvor: ALO.RS

OPET OSTAVILI JAVNOST U ŠOKU: Evo šta su Megan i Hari uradili nedelju dana pre nego što su dobili ćerku i to bez kraljičine dozvole!

Iako je par registrovao ova dva domena i još nekoliko sporednih, kako ih ne bi "zauzeo" neko drugi, da kraljica nije odobrila korišćenje svog imena, Hari i Megan bi ćerku drugačije nazvali, tvrde izvori

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NEMAČKOJ! Poginule četiri osobe iz Srbije

POBEDA SRBIJE: Košarkaši savladali reprezentaciju Meksika

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA ZRENJANINSKOM PUTU: Teško povređen motociklista

Nedelju dana pre nego što se rodila Lilibet Dajana, ali i pre nego što su upitali kraljicu Elizabetu da ćerki daju ime po njoj, princ Hari i Megan Markl kupili su korisničko ime za vebsajt pod na nazivom "Lili Dajana".

Naime, četiri dana pre nego što se Lilibet rodila, u Kaliforniji je registrovan domen LiliDiana.com, a 31. maja još jedan domen LilibetDiana.com.

Kada se rodila, Hari je odmah pozvao Elizabetu da je pita za dozvolu da svoju naslednica nazove kraljičinim nadimkom.

- Njegova baka je bila prvi član porodice koju je pozvao odmah po rođenju ćerke - kažu osobe bliske porodici.

Iako je par registrovao ova dva domena i još nekoliko sporednih, kako ih ne bi "zauzeo" neko drugi, da kraljica nije odobrila korišćenje svog imena, Hari i Megan bi ćerku drugačije nazvali, tvrde izvori.

Ova vest je odjeknula Velikom Britanijom, samo dan nakon što se očekuje povratak princa Harija u domovinu.

On bi trebao da odsedne u kućici koju deli sa princezom Judžin, sve do ceremonije otkrivanja spomenika njegovoj majci Dajani.

Na pomenutom događaki trebalo bi da se sastane sa princom Vilijamom sa kojim nije razgovarao još od sahrane princa Filipa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar