10°C

Beograd

Photo: instagram/profilsekaaleksic

Izvor: Alo.rs

SEKA MENJA ŽIVOT IZ KORENA! Duhovnik je posavetovao da ukloni tetovaže i posveti se poljoprivredi!

Seka Aleksić ima u planu da napravi velike promene u svom životu. Govorila je otvoreno o bavljenju poljoprivredom, ali je takođe spomenula da planira da skine tetovaeže.

Uz konsultaciju sa svojim duhovnikom, ona je shvatila da joj tetovaže više ne priliče budući da je majka. Ima nekoliko tetovaža na svom telu i planira da počne sa skidanjem jedne po jedne.

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS PRISUSTVUJE MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: Razgovor sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u pregovorima

PRODUŽEN PRITVOR BELIVUKU I NJEGOVOJ EKIPI!

DRECUN U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Incko udara na slobodu mišljenja - ovo je sve TEŠKA OBAVEŠTAJNA NAMEŠTALJKA!

DIREKTORKA KOMPANIJE RIO TINTO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Veliki broj stručnjaka radi na projektu rudnika u Srbiji - sve će biti JAVNO!

Pored toga, glavni fokus joj je takodje i uzgajanje organskog povrća, a ima u planu sa suprugom Veljkom da proširi ovu delatnost.

Nekada davno seka Aleksić je imala veliki problem sa dobijanjem potomstva.Svoje prvo dete je čekala čak 7 godina. 

- Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro- istakla je Seka Aleksić koja planira da nastavi da se bavi i pevanjem. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar