7°C

Beograd

Photo: Instagram/tonicetinski

Izvor: espreso

TONI CETINSKI OPET PRED OLTAROM!

Golden Rose ad

Sudeći po fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži Instagram, popularni pevač Toni Cetinski izgovorio je sudbonosno da svojoj supruzi Dubravki.

Pevač je emotivnu fotografiju sa svadbe podelio na pomenutoj društvenoj mreži uz veoma emotivnu poruku koja je naišla na opšte oduševljenje pratilaca.

PROČITAJTE JOŠ:

- Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju - stoji u Tonijevoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

odsetimo, pevač je nedavno postao deda što je takođe objavio na društvenim mrežama, a čestitke

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad