7°C

Beograd

Photo: Youtube printscreen/ The Martic

Izvor: Objektiv.rs

Tomina udovica: Nije mi smetalo što se zaljubljuje u druge žene

Golden Rose ad

Pevač Toma Zdravković važio je za miljenika žena, a on je do kraja života voleo suprugu Gordanu sa kojom je godinama živeo u Americi i sa kojom ima sina Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA TURNEJA IKADA BEZ ČARLI VOTSA

Jednom prilikom Gordana je ispričala kako se između njih dvoje rodila ljubav.

- Naš susret se dogodilo u Torontu sasvim slučajno. Toma je pevao u nekoj kafani, ja sam tada bila jako mlada i volela sam pesmu i kafanu. Odatle je sve počelo, a nakon toga smo se venčali i živeli zajedno do njegove smrti – ispričala je ona jednom.

– Kad dođem u Srbiju uvek mislim da ću se sresti sa njim. Dok ne dođem na njegov grob, ne mogu da shvatim da ga stvarno nema više – rekla je Gordana tada.

On je ispričao kako je jednom prilikom u Beču pevač u jednoj kafani pred suprugom poslao piće ženama za susednim stolom, a i sama Goca istakla je da joj nije smetalo to što je Toma bio zaljubljive prirode.

PROČITAJTE JOŠ: KAĆA I GOBELJA kupili stan u ekskluzivnom novobeogradskom naselju: ISKEŠIRALI su sumu od 400.000 evra

– Meni to nije smetalo, verovatno jer je on svuda pronalazio inspiraciju i sretao mnoge žene. Uopšte ne sumnjam da se zaljubljivao mnogo puta, jer je bio takve prirode. Recimo, pesma “Danka” bila mi je jako draga, a kad sam upoznala Danku onda mi je bila još draža – istakla je ona dalje.

– Sve njegove gluposti, ali i lepe stvari, to je bio on. Stvarno je bilo nemoguće tu nešto promeniti. Ponekad sam samo htela da mu pomognem u određenim situacijama, ali nikad mu nisam nešto branila ili se svađala, već sam samo govorila: “Proći će to, pusti, ako si se zaljubio, odljubićeš se” – iskreno je rekla ona, prenosi pomenuti medij.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad