1°C

Beograd

Photo: instagram/darkolazicofficial

Izvor: telegraf

OGLASILA SE BARBARA NAKON TUČE O KOJOJ SE SPEKULIŠE

- Nije došlo ni do kakve tuče, kao prvo. Te slike su iz jula meseca - tvrdi Bobakova.

Darko Lazić i Barbara Bobak našli su se ponovo u centru skandala, zbog spekulacija da su se pobili nakon proslave koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA JE I PAMETNA: BAKI B3 IMA ĆERKU, A EVO KAKO ONA IZGLEDA I ČIME SE BAVI (FOTO)

Pojavile su se fotografije Barbare Bobak iz bolnice, na kojima se vidi da je ona u bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok je Darko uz nju.

Postoje brojne spekulacije, od kojih su najglasnije one da su se Darko i Barbara na proslavi njihovog kolege potukli, kao i da se Lazić pre toga sukobio i sa kolegom Urošem Živkovićem.

Međutim, kada je reč o slikama iz bolnice, one su, kako saznajemo, nastale nakon udesa koji je par imao u julu 2021.

Ovim povodom kontaktirali smo Barbaru, koja nije želela da potvrdi da su imali udes, već je istakla da je pala i povredila se.

- Nije došlo ni do kakve tuče, kao prvo. Te slike su iz jula meseca. Kao što vidite, Darko ima kosu, a na rođendanu Srećkove ćerke je bio ćelav - počela je Barbara

Na naše pitanje šta se onda desilo, pa su završili u bolnici, te da li je istinito naše saznanje da su imali udes, Bobakova tvrdi da je pala.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA JE I PAMETNA: BAKI B3 IMA ĆERKU, A EVO KAKO ONA IZGLEDA I ČIME SE BAVI (FOTO)

- Nebitno šta se desilo tada, nema veze sa Darkom. Ja sam pala niz stepenice i otišla u Urgentni na pregled. Preventivno su mi stavili kragnu, jer su me boleli vrat i glava - tvrdi Bobakova.

Kako je u pitanju jul mesec, kada je Darko imao udes, što ni tada nije želeo da potvrdi, bilo je koincidentno da je istog meseca i ona završila u bolnici ali je Barbara to oštro demantovala.

- Kakav je to udes kad ja ležim u bolničkom krevetu, a njemu ništa? Onda bi oboje bili povređeni - njeno je objašnjenje.

U prilog Barbarinim navodima govori i fotografija koju nam je poslala, a na kojoj se vidi da je nastala tačno 2. jula, a na kojoj takođe ima kragnu.

Fotografije Barbare i Darko u bolnici pogledajte u galeriji u tekstu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad