1°C

Beograd

Photo: Instagram/lourdsleon

Izvor: Kurir

Madonina ćerka otkrila PRIVATNE detalje!

Madonina ćerka Lurdes Leon (25) tvrdi da je njena majka "kontrol frik" koji ju je kontrolisao ceo život.

Najstarija ćerka pop ikone o svom je odrastanju razgovarala s dugogodišnjom prijateljicom svoje majke, glumicom Debi Mazar.

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ PRIŽELJKUJE JOŠ JEDNO DETE: Pevačica progovorila o planovima!

- Moja mama me kontrolisala celi život. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu - dodala je Lurdes. Rekla je da je osećaj nezavisnosti stekla plaćajući fakultet i stan. Kroz intervju, osvrnula se i na svoje odrastanje.

- Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih te je odlučila da njena deca neće biti takva - objasnila je ona i rekla je kako misli da, ako roditelji plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj deci, to im daje što veći uticaj na njih.

Lurdes Leon je rekla da ju je majka podstakla da "raste" u svojoj manekenskoj karijeri, ali i generalno.

- Mama insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim biti poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome - rekla je.

Lurdes smatra kako je manekenstvo pametna odluka, što se tiče finansijskog aspekta i kaže kako ju zanimaju i ples, moda i estetika, ali je neodlučna što se tiče glumačke karijere.

- Još ne znam što mislim o glumi - rekla je Lurdes dodajući kako ju 'glumci jako živciraju i ne može da bude u njihovoj blizini'.

Rekla je i da iako zna da peva, nije zainteresovana za posao koji ima veze s muzikom.

- Jednostavno me nije briga za to - rekla je i dodala da je možda previše bila okružena time odrastajući. Doduše, Lurdes je pohvalila muzičke talente svoje majke i dodala kako je uvek bila ispred svog vremena.

- Nisam to u potpunosti shvatila sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i što znači biti žena. Ona je verovatno najveći radnik kojeg sam ikada videla. Nisam to nasledila, nažalost - zaključila je Madonina najstarija ćerka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad