23°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: direktno.rs

NAPITAK ZA RAVAN STOMAK! Samo je nekoliko sastojaka potrebno za savršen izgled (RECEPT)

Sasi dijetalnu vodu možete napraviti sami sa tako jednostavnim sastojcima. Sintija Sas, koja je osmislila ovaj napitak, tvrdi da već posle četiri dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti tri kilograma i skinuti 10 centimetara.

Da bi ste napravili Sasi vodu potrebno vam je:

  • sveži đumbir
  • sveži listići mente
  • jedan krastavac
  • jedan limun
  • 8,5 čaša vode (koristite filtriranu vodu, može i flaširana - čaša je od 250 ml)

Priprema:

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte i to u vodu. Uzmite osam do 12 listova sveže mente, operite ih i dodajte i njih. Očistite đumbir srednje veličine i narendajte u smesu sa vodom.

Sada sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider da prenoći.

Sledeći dan pijte samo ovu vodu, rashlađenu, kada ste žedni. Treba pripremati bar četiri dana svaki dan svežu vodu sa navedenim sastojcima da biste videli rezultate. Vodu možete i procediti svaki put kada je sipate u čašu.

Ona sadrži nula kalorija i poznato je da sama voda (osam čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić. A kada se naviknete na ovaj osvežavajući napitak - nećete moći da ga se odreknete.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar