23°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Men’s Health

TRIK: Zavedite je za samo 60 sekundi!

BUDITE PAŽLJIVI

SAZNAJTE I OVO

POMOĆ DRŽAVE NEZAPOSLENIMA: Danas počinje isplata 60 evra

AMMS: Oprezna vožnja zbog mogućih padavina

VUČIĆ ODAJE POČAS STRADALIMA: Predsednik sutra polaže venac na Spomenik junacima sa Košara

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji!

DUŽNOST MI JE DA ZAŠTITIM SVAKOGA KO DRUGAČIJE MISLI: Vučić o pretnjama upućenim Tadiću


0-20 sekundi
Dok idete na sastanak, ubedite sebe da je devojka sa kojom se sastajete vrlo nervozna (čak i ako nije). Zbog ovog malog trika ćete podsvesno biti pažljiviji i nežniji prema devojci, a onaće se brže otopiti, kaže istraživanje Univerziteta u Vaterlou. Samo se nemojte ulagivati, nema potreba za preterivanjem…

BUDITE GLAVNI U PROSTORIJI
21-40 sekundi
Budite spontani, a opet slobodni kao da je kafić ili restoran vaš čak i ako nikada ranije niste kročili u njega. Naravno, to ne znači da treba da budete bahati ili da se ponašate narcisoidno. Budite samouvereni i duhoviti. Istraživanja su pokazala da najbolje prolaze muškarci okarakterisani kao šarmantni i duhoviti, sa dozom drskosti.

DAJTE JOJ IZBOR
41-60 sekundi
Šta možete uraditi da budete ubedljiviji? Potvrdite njeno pravo da sama bira. Dok razgledate listu vina, onako usput, počnite rečenicu sa „ Možda se ti ne bi složila sa mnom, ali…“. Bilo da pričate o piću koje ćete naručiti, dekoraciji restorana ili nekim ozbiljnim temama, imate veće šanse da se složi sa vašom konstatacijom. Samim tim veće su šanse da je smuvate.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar