14°C

Beograd

Photo: Instagram/mi_oliveira_photography

Izvor: zena.blic.rs

Rodila je ČUDO! Odmah po rođenju beba je uradila nešto NEVEROVATNO! (FOTO)

Beba je odmah po rođenju dobila nadimak "čudo", a iz slika se i vidi zašto.

Pre nekoliko dana je Paula dos Santos iz Brazila dobila drugo dete. Beba je rođena zdrava, u 36. nedelji trudnoće, dugačka 49cm i teška nešto preko tri kilograma. Sve je bilo po propisu osim jedne sitnice.

Sitnicu je prva uočila Mišel Olivijera, koja je fotografisala ceo događaj - naime mali Bernardo na svet je došao čvrsto držeći u ruci intrauterini uložak, spiralu koju je njegova mama koristila kao kontracepciju. To je koristila u poslednje tri godine, međutim, kako nijedna kontracepcija ne nudi 100 odsto zaštite, tako je Paula dobila iznenađenje.

Ono što je još zanimljivije je da ovo nije Paulino prvo "čudo" - i njen stariji sin Gabrijel začet je dok je ona pila kontraceptivne pilule.

 Ne žalim se, očito su sami izabrali vreme i mamu. Nakon Gabrijela, sa pilula sam prešla na spiralu misleći da je učinkovitost bolja. Međutim, očito nije - kroz smeh kaže ona brazilskim medijima.

- Slučajno sam saznala da sam trudna i bila sam jako zabrinuta budući da sam koristila spiralu. Mislila sam da će nekako naškoditi detetu. Međutim, sve je ispalo u savršenom redu - kaže ona.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar