20°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv.rs

OBOSTRANA OSEĆANJA: 10 znakova koji pokazuju da ste i vi i vaš partner ZALJUBLJENI

Proverite da li među vama postoje obostrana osećanja

PROČITAJTE JOŠ

Grom udario u malinjak kod Arilja, izbegnuta tragedija: UMALO DA POGINE ŠEST OSOBA!

DATUM VAKCINACIJE BIĆE USLOV ZA PRELAZAK GRANICE!

KATASTROFA ZAHVATILA ZAPADNU SRBIJU: Užasni problemi u Ivanjici, stravične poplave u Ćićevcu

Početna zaljubljenost je predivan osećaj koji nam daje eneriju i volju.

Posebno je lep osećaj kada znate da je i druga osoba zaljubljena u vas. 

Međutim, ponekad nije tako lako protumačiti znakove i shvatiti da li se sviđamo osobi u koju smo zaljubljeni.

Svi smo različiti i zbog toga te znakove nije lako prepoznati, ali postoje neki univerzalni znakovi na osnovu kojih možete shvatiti da ste zaista zaljubljeni u neku osobu.

1. Više ne razmišljate o bivšem partneru

Ako već neko vreme ne proveravate profil bivšem partneru, shvatate kako je prošao ceo dan a niste pomislili na njega – stvari su prilično jasne. To znači da vas ta osoba više ne zanima i da ste pronašli nekoga sa kim možete da stvarate nove uspomene.

2. Više žudite za maženjem nego za seksom

– Kad ste podjednako uzbuđeni i zainteresovani za maženje celu noć, to je siguran znak da ste počeli ozbiljno da se zaljubljujete – istakla je Nikol Mur, stručnjak za seks i veze.

Ako vas maženje sa partnerom ispunjava zadovoljstvom i pored njega se osećate sigurno, to je znak da ste zaljubljeni u njega.

3. Ne tražite od njega da vam u sekundi odgovori na poruku

Ako se osećate sigurno pored partnera i znate da će vam se on na vreme javiti, onda ne morate da brinete. Konačno pored sebe imate nekoga ko osim što poštuje vaše vreme, zaljubljen je u vas, jednako kao i vi u njega.

4. Ujutru nameštate krevet

Kad ste sami, ne možete da se naterate na to da zategnete krevet ili promenite posteljinu. Međutim, ako prespavate kod partnera, ni najmanje vam neće biti teško da obavite neke svakodnevne sitnice. Taj osećaj da im vi možete nešto pružiti je znak ljubavi.

5. Ne osećate strah da će vas povrediti

Sigurnost i poverenje su dve najvažnije stvari kad je u pitanju formiranje novog odnosa sa partnerom. Ako to osećate pored njega, onda kod vas postoji obostrana ljubav, a to je ono što i želite.

6. Odnos se razvija sam od sebe

Verovatno ste bar jednom bili u vezi u kojoj ste morali mnogo stvari da radite van njihovog toka, što se na kraju nije pokazalo kao dobro. Jednostavno, neke stvari ne možetemo siliti, a pogotovo kad je reč o ljubavi. Ako se vaš odnos razvija sa lakoćom i sve vam deluje jednostavno i prirodno, to je prava ljubav.

7. Vaši izlasci ne moraju da budu isplanirani

Vama je dovoljno da sedite na kauču, gledate serije po ceo dan i uživate jedno u drugom. Ne morate svaki put da planirate izlazak, već se oslanjate na spontanost.

8. Razgovarate o budućnosti

I to tako da ni ne shvatate da govorite o budućnosti. Uopšte vam nije čudno da pričate o tome gde ćete ići zajedno na letovanje sledeće godine – pričate o tome kao da se to podrazumeva.

9. Partner je vaš oslonac

Bilo šta da se dogodi u vašem životu, vi prvo zovete svog partnera i pričate mu sve što se desilo. On je vaš oslonac, neko ko vas pokreće i ko vam daje snagu onda kad vam je to najpotrebnije.

10. Kad je partner tužan, i vi ste tužni

Vi delite i radost i tugu, što znači da doživljavate osećanja koja postoje između vas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar