13°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti Magazin

PREDRASUDE MUŠKARACA: Ovo su zablude koje oni imaju o ženama!

Mnogo je neistina i predrasuda o ženama. Naročito kada je reč o partnerskim odnosima. Postoje stvari u koje većina muškaraca veruje (iako nisu zasnovane na njihovom ličnom iskustvu), a jednostavno nisu tačne:

I one, naravno, varaju, samo to rade pametnije od jačeg pola. Ne služe se očiglednim i već dobro poznatim izgovorima koje mogu dati povod partneru da posumnja u njih.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

Koliko puta smo čuli da su ljubomorne jedna na drugu, da ne podnose kada je neko bolji od njih u svakom smislu. Ali one koje su svesne svojih vrlina i mana podržavaju druge, nisu zavidne i ne doživljavaju ih kao konkurenciju.

Istina je da se žena oseća sigurnije kada pored sebe ima muškarca, ali kada je sama realnije gleda na život i ne dozvoljava da je emocije “ponesu”. Nekim ženama dolazak muškarca u njihov život može da stvori pometnju jer se tad fokusiraju samo na njega, a ne na svoje ciljeve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar