6°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

ULEPŠAJTE DAN: Najlepše čestitke za veridbu

Golden Rose ad

Evo koje SMS poruke možete poslati budućim mladencima na ovaj srećan dan

PROČITAJTE JOŠ:MARINA NA INFUZIJI, SUMNJA SE DA IMA KORONU: Žena koja radi kod Tucakovićke otkrila sve, Laća poručio: Molimo se za mamu!

Veridba je jedna od najlepših i najvažnijih događaja u životu.

Prigodne čestitke za veridbu su pravi način da pokažete svoju sreću zbog mladog para i poželite im sve najlepše u bračnom životu koji će uslediti.

Veridba može biti spontana, privatna, a može biti i organizovana u krugu najuže porodice i prijatelja.

Svakako, ovakav događaj je pravi povod za slavlje i ne smete propustiti da čestitate.

Ove poruke možete poslati svom bratu, sestri, ćerki, sinu, drugaru, drugarici, kolegi ili koleginici koji su se verili kao mali znak pažnje.

Čestitke za veridbu

Čestitke za veridbu u narednim redovima možete poslati putem SMS-a, Vibera ili raznih drugih društvenih mreža. Možete ih ispisati na kartici koju ćete predati uz poklon za veridbu, sve zavisi od toga da li se organizuje velika proslava.

Dragi moji, od srca vam želim da svoju ljubav svakodnevno sa uspehom raspoređujete na deliće beskonačne sreće. Čuvajte jedno drugo, neka vaš život bude prepun osmeha i najlepših trenutaka. Srećno!

Kada pronađete onoga ko je vaša bolja polovina, onda život možete da nazovete svojom bajkom! Budite srećni jer ste pronašli jedno drugo i neka vam ljubav i sreća budu i san i java! Srećna veridba!

Sličnosti koje imate su vas spojile, i tu su da vas povežu u jedno, ali nemojte se bojati različitosti, jer će vas one dodatno obogatiti i učiniti da se još bolje upoznate i postanete svesni koliko ste pak srećni što ste jedno drugo pronašli! Srećna veridba i da vam svaki sledeći dan bude kao san, iz kog se nikada nećete probuditi!

Neka vaš život počne kao najlepša avantura, koju ćete svakim danom do kraja života da proživljavate i otkrivate zajedno. Srećna veridba, neka je sve po vašoj volji i želji!

Treba da sve tajne otkrivate zajedno i da se trudite da vam nikada ne postane dosada i navika ono što je bračni život, jer ljubav treba da ga zašećeri i da ga zabiberi! Srećna veridba, neka ste zauvek ovako zaljubljeni i iskreni jedno prema drugom!

Sada kada ste se pronašli i obećali jedno drugom, nije važno da li ćete da se svađate ili ljutite, jer je sve to deo života. Važno je da nikada ne izgubite ljubav i poštovanje jedno prema drugom, i da vaša ljubav plamti svakog trena sve jače i sve većim žarom. Srećna vam veridba i da uskoro „zazvone i svadbena zvona“.

Dragoceno je kada se pronađe onaj ko je sasvim „uklopiva“ druga polovina, to je retkost i to je pravo blago.
Smatrajte da ste pronašli najveću sreću, koju na dalje treba samo da nadograđujete i da ste našli retku ljubav koju treba da ljubomorno čuvate za sebe, i da je pazite kao lastu na dlanu. Srećna veridba i sve najlepše želje, srećno i buduće svadbeno veselje.

Veridba predstavlja čin gde momak devojci daje verenički prsten. Prsten simbolički pokazuje da je devojka zauzeta i da će se udati. Veridba je praktično korak od venčanja i svadbe, zato treba da pošaljete čestitke za veridbu. Ovo su neke od najlepših čestitki.

Hteo sam da čestitam veridbu najboljem momku i devojci koje poznajem… ali oni me nisu pozvali, tako da i vama želim sve najbolje.

Danas je vama najposebniji dan! Koliko ste vi srećni što ste pronašli jedno drugo, toliko sam i ja jer na tome mogu da vam čestitam! Volite i poštujte jedno drugo, i čvrsto se držite za ruke! Sećna veridba, sve najlepše od srce, sestri i budućem zetu!

Vaša potraga za blagom je sada završena, jer ste napokon našli jedno drugo! Čuvajte ljubomorno svoj mir i sreću, držite se jedno za drugo i kada su vetrovi i kada su oluje, jer ćete tada shvatiti koliko je važno obećanje koje ste jedno drugome dali! Srećna veridba i sve najbolje u daljem zajedničkom putovanju!

Dragi prijatelji, činom veridbe vaša veza dostigla je jedan novi nivo. Ljubav koju delite je čista i besprekorna, nešto što se danas retko viđa. Iskreno se nadam da je ovo lep početak jednog srećnog i uzbudljivog života. Čestitam!

Dragi naši, nikada ne smatrajte da vam je „čaša sreće ili ljubavi“ do pola prazna, već da je do pola puna, i svojim je zajedničkim radostima i snovima ubuduće dopunite zajedno.

Treba da znate da jedno drugo čuvate kao najveću dragocenost koju ste pronašli. Sreća je retka i lepa, ali mora da se živi i da se obnavlja kako bi trajala. Srećna veridba i sve čestitke, volite se i neka vas niko nikada ne rastavi.

Koje poruke poslati za veridbu

Postoje razni načini kako se veridba proslavlja. Neki u potpunosti ispoštuju stare običaje, pa veridbi prisustvuju roditelji budućih mladenaca. Budući mladoženja traži ruku od oca devojke koju namerava da veri. Ova tradicija je u nekim porodicama očuvana i dan danas.

No, sada su popularnije savremene veridbe gde mladić pokušava na što romantičniji način da pita devojku da se uda za njega. Veridba je, u tom smislu, dokaz ljubavi. Takve veribe su orginialne i dešavaju se onda kada devojka to ni ne očekuje, već se za nju pripremi iznenađenje.

Porodica i prijatelji su uglavnom unapred obavešteni, zato odaberite čestitke za veridbu za koju mislite da će najviše odgovarati paru koji će se venčati u neposrednoj budućnosti.

Ne kažem ja ove lepe reči, jer ste meni posebno važni i dragi, već jer vam želim od srca da uživate u ljubavi i sreći zauvek, kao i od prvog dana kada ste se sreli i zavoleli! Srećna veridba i svaki budući zajednički trenutak u vašim životima i danima i noćima.

Želim vam da jedno drugome budete sklonište od svih životnih oluja i ljubav za koju ćete želeti da nikada ne prestane. Srećna veridba!

Maštanja i snovi postoje da bi ih neko ko je uporan i ostvario, da ne bi prošli nečujno i ostali baš i sasvim uzaludno potrošeni u vremenu, i sasvim i nedosanjani.
Sreća je što ste se pronašli, ljubav je što su se vaša srca spojila u jedno biće. Čestitke za veridbu!

Danas je poseban dan! Proslavite čaroliju vaše ljubavi i uživajte u svakom trenu budućeg zajedničkog života.

Mi vam želimo da se na svadbi vašoj uskoro i proveselimo, kao ovaj prsten od zlata,Neka vam bude sreća večna, neka je ljubav najveća vaša, i sreće puna svaka čaša!
Srećna veridba i sve najbolje i najlepše!

PROČITAJTE JOŠ:VELIKA DRAMA U DOMU MARINE TUCAKOVIĆ! Guši se, a njen sin moli za pomoć! (FOTO)

Čestitke za veridbu su odličan način da poželite sreću budućem bračnom paru, kao i da date neki savet za uspešan bračni život. Ovo je veliki događaj, koji ne smete da propustite da čestitate.

Kažu da mali problem, uspešno može da reši onaj veći,
Ako je sreća sada mala, neka vam svaki trenutak novi bude proveden u većoj sreći,
Kada vam slučajno ne bude išlo, možete roditi prvo dete svoje,
Ako i dalje slučajno zapne, ništa lakše – rodite još dvoje ili troje!
Srećna veridba i sve najbolje, nek vam je od danas oboma, roda omiljena ptica!

Nekada zbog preterane sreće niste u stanju da sami smislite šta biste poželeli paru za veridbu. Možda, naprosto, niste toliko dobri sa rečima. Ove čestitke za veridbu će vam sigurno pomoći da se na najbolji način izrazite.

Svakodnevno umnožavajte svoju sreću i podsećajte jedno drugo na to koliko se volite. Želim vam da ostanete ludo zaljubljeni jedno u drugo do kraja života. Srećna veridba!

Sam je čovek nesavršena stvar, mora naći drugoga da bi bio sretan. Drago mi je da ste našli jedno drugo i da ćete čuvati jedno drugo do kraja života. Želim vam puno lepih trenutaka. Srećna veridba!

Na ruku njoj prsten stavi, i na licu osmeh nek joj blista,
Mili brate mili rode, vaša ljubav je k’o suza čista,
Ali neka suza nema ako nisu radosnice, neka uvek sreća sija,
Nek vam radost zari lice, vi ste ptice lastavice koje viju svoje gnezdo,
Nek ti tepa moj najdraži, ti je zovi moja zvezdo.
Čestitke za veridbu i sve najbolje od brata, i da uskoro postaneš i tata.

Bračna luka je glavna staza života u kojoj ne smete zaboraviti radovati se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim vam sve najbolje i neka vas sreća koju danas osećate prati kroz celi život.

Želim vam puno ljubavi i tonu sreće u novom životnom poglavlju. Srećan sam što vidim vaša uzbuđena i zadovoljna lica! Čestitam veridbu i želim vam sve najbolje!

Čestitamo veridbu. Vi ste savršeni jedno za drugo i jedva čekam da vidimo kako vaša veza prerasta u jednu prelepu porodicu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad