2°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

LAK ZA NOKTE VAM KRATKO TRAJE? Na ovu SITNICU, sigurno, niste OBRATILI PAŽNJU

Zvuči bezazleno, ali stručnjaci tvrde da kvalitetan odstranjivač laka za nokte može da produži vaš manikir

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOV RITAM SE ORI U CARSTVU NEBESKOM: POVELJA U ČAST VELIKOG DRAGOLJUBA ĐURIČIĆA SEDAM MESECI OD SMRTI

Ma koliko bili uvereni da smo ih sve savladali, novi bjuti trikovi se konstantno pojavljuju.

Ovoga puta donosimo jedan za manikir.

Tačnije, za njegovo duže trajanje. 

Sigurni smo da mislite da već uveliko pratite sve moguće korake i ne preskačete nijedno pravilo koje postoje, ali, sigurni smo da grešite.

Da li baš uvek koristite staklenu turpiju da ne biste oštetili svoj prirodni nokat? Brinete o zanokticama? Koristite li kvalitetan lak za nokte? A obavezno “zapečatite” ivice? Sve ovo radite, ali vam lak za nokte, ipak, ne traje duže od nekoliko dana?

PROČITAJTE JOŠ: GLUMAC VELIKOG SRCA: Pomogao slepoj devojčici u Hrvatskoj

Verovali ili ne, ali postoji još jedna sitnica na koju verovatno niste obratili pažnju, ili ste je smatrali nebitno, a toliko je jednostavna i upravo ona bi mogla da reši sve vaše probleme vezane za manikir.

Naime, radi se o pravom odabiru odstranjivača laka za nokte.

Sve što vam je oduvek nedostajalo jeste kvalitetan odstranjivač laka za nokte
Naime, nije u pitanju lak koji koristite ili način na koji ga nanosite. Verovali ili ne, stvar je u odstranjivaču laka za nokte koji ste prethodno koristili. Obično mnogi biraju najbolji, najdugotrajni lak za nokte, ali uzimaju najpovoljniji odstranjivač laka, pod pretpostavkom da je svaki isti. Međutim, stručnjaci kažu da će kvalitetan odstranjivač laka za nokte produžiti trajanje vašeg manikira.

Sve što treba da uradite jeste da ga upotrebite za uklanjanje postojećeg laka, kao i za pripremu noktiju pre nanošenja baznog laka za novi manikir. Lak za nokte će vam trajati duže bez pucanja, što znači da možete bezbrižno da kreirate, dizajnirate i uložite vreme kreirajući savršen manikir, jer se sad to i isplati. Naravno, biće potrebno da neko vreme koristite kvalitetniji odstranjivač kako bi vam se nokti prvo u potpunosti oporavili, ali bit će vredno toga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad