1°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

POSTANITE NEODOLJIVI: Tri jednostavne stvari koje mogu da maksimalno “pojačaju” vaš ŠARM

Male promene mogu mnogo da znače

PROČITAJTE JOŠ:  Đole Đogani priznao da je vodio Vesnu na psihoterapiju

Ukoliko malo više obratite pažnju na neke detalje u vašem ponašanju, možete dodatno naglasiti sopstvene kvalitete, i ostaviti fantastičan utisak na druge.

Nekoliko sitnih promena u svakodnevnoj komunikaciji, učiniće da o vama razmišljaju danima.

Takođe, sa ljudima koji se češće smeju tokom komunikacije, prijatniji će biti razgovor, a dobra energija je zagarantovana.

1. Osmehujte se češće

Sigurno ste čuli za izraz “šarmantan osmeh“. Mnoge studije su dokazale da ako se osoba češće osmehuje tokom razgovora, onda postaje privlačnija.

PROČITAJTE JOŠ:  Poznata pevačica objavila novi singl i NOVOG DEČKA!

2. Težite ka opuštenoj komunikaciji

Tajna šarma je u dobroj i opuštenoj komunikaciji, koja teče bez problema. Pored toga, osobe koje su vešte u komunikaciji, uglavnom grade bolje odnose.

Takve osobe su otvorene za nova poznanstva – zanimaju ih drugi ljudi i iskreno žele da čuju njihovu priču.

3. Razvijajte empatiju

Empatija takođe utiče na vaš šarm. Ukoliko imate obzira za druge ljude i trudite se da ih razumete i da se stavite u njihovu poziciju, svako će se osećati prijatno u vašem društvu.

Zbog toga stalno treba razvijati empatiju i pokazivati da ste uvek tu za  drage ljude. Radujte se tuđim uspesima, i to će vas činiti izuzetno šarmantnim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad