Izvor:
04.06.2019 u 14:47
0

TERZIĆ: Luka Jović je svojim talentom i dosadašnjim igrama pokazao da mu je mesto u Real Madridu!

Fudbalski klub Crvena zvezda čestitao je danas svom nekadašnjem igraču Luki Joviću transfer u Real Madrid vredan 60 miliona evra.

Želim da u ime Crvene zvezde i u svoje ime čestitam našem detetu Luki Joviću novi početak i poželim mnogo uspeha u najvećem klubu na svetu. Puno nam je srce kada čujemo da igrači stvoreni u Crvenoj zvezdi nađu svoje mesto među velikanima svetskog fudbala. Luka je svojim talentom i dosadašnjim igrama pokazao da mu je mesto u Real Madridu – izjavio je direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je svojevremeno talentovanom fudbaleru dao dres sa brojem devet i nazvao ga "Srpski Falkao".

Kako je naveo, visina transfera i dugogodišnji ugovor koji je potpisao su dokaz koliko ljudi iz Reala veruju u Jovića.

Vest o ovom transferu je obradovala sve zvezdaše jer je još jedna potvrda da je Crvena zvezda veliki klub koji stvara velike igrače i velike ljude, a uvereni smo da će Luka Jović i dalje pronositi slavu Crvene zvezde – poručio je Terzić.

Izvor: Tanjug
Foto: Luka Jović/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter